Walnoot gekarameliseerde granola van Californië. Kleine stukjes gepelde Californische noot, gekarameliseerd met suiker en honing.
Gekarameliseerde hazelnootgranillo. Kleine stukjes geschilde hazelnoot, gekarameliseerd met suiker en honing
Gekarameliseerde Macadamia noot.
Gevriesdroogde knapperig korrels gebaseerd op kersen .
Explosieve decoratie bedekt met melkchocolade. Dit product is erg hygroscopisch.
Natriumchloride. De techniek van sferificatie wordt gebruikt om de reactie van Alginat te veroorzaken.
Aroma van pina colada, met rum, ananas en kokosnoot accenten.
Kokosmelkpoeder.
Neutrale basis voor de ontwikkeling van sorbets.
Natuurlijke kleurende vloeistof. Koolstofzwarte kleur.
Gekristalliseerde suikerstroop.
géén afbeelding beschikbaar
Gekristalliseerde rosa in kleine stukjes van 1mm.
Gekristalliseerde violette bloesem.