- Lardo di Colonnata kilo
Lardo di Colonnata is het spek van de rug van het varken (Cinta Cinese) Doordat de varkens bij de slacht tenminste 160 kilo moeten wegen, betekent dit dat we met grote volwassen varkens te maken hebben. Hoewel spierweefsel/vlees…
- Pancetta Corte Pallavicina
Traditionele Pancetta, gemaakt van het buikspek van een varken met een gewicht tussen 180 en 230 kg, en wordt gekenmerkt door afwisselende lagen van mager en vet. Licht gezouten, met de hand opgebonden. Pas na een lange rijping…
- Gola tipica del Po (kinnebakspek) kilo
Italiaans kinnebakspek van hele zware varkens uit de Parma streek. Dit spek van de fijnste kwaliteit komt uit de keel van het varken en wordt vervolgens in het zout gelegd. Met de rijping wordt het spek roze met stukken vlees van…
- Lardo alto del Po kilo
Rugspek van het beroemde Nera Parmiggiana (zwarte parmezaanse) varken, gekruid volgens geheim familierecept. Smelt al bij lage temperatuur. Lekker om gegrild vlees, op de warme polenta, op een crostino of wat meebakken met wups…