- Salami Strolghino di Culatello kilo
Het is de eerste salami van het seizoen, gemaakt van de snij resten van de Culatello, iets fijner van structuur dan bij gewone salami, op smaak gebracht op de typische lokale manier met Fortana wijn, zeezout en zwarte peper. Om de…
- Salame Nostrano
De oorspronkelijke naam van deze salami is ‘Felino’. Het is één van de meest beroemde salami’s in Italië en is kenmerkend voor de Italiaanse stad Parma. Je herkent deze salami aan zijn grove structuur. de diameter is 10/11cm.
- Salami Milano diameter 10/11 cm
Salami Milano Deze salami is ontstaan in de Renaissance uit het werk van de landbouwers in de streek van Brianza. Het is de meest verkochte salami in Italië en de meest bekende salami ter wereld. De bijzonderheid ervan is dat hij…
- Truffelsalami klein Segarelli kilo
De truffelsalami wordt gemaakt van vers vlees van zware Italiaanse varkens. Het zorgvuldig geselecteerde verse vlees wordt fijn gemalen en aan het eind van het proces worden korrels van gemalen zomertruffel, Tuber Aestivum,…
- SALAME PERUGINO SEGARELLI KILO +/-300 GRAM
Traditionele Umbrische salami, zoals die al sinds tijden bereid wordt op het platteland rond Perugia, gemarineerd in witte wijn, knoflook en peper.