- ACETO BALSAMICO VILLA MANODORI 0,25L 0,25 LITER
Deze aceto balsamico wordt geproduceerd in zeer kleine hoeveelheden door Massimo Bottura, chef-kok van Osteria Francescana in Modena (3 Michelin sterren).
- AB VILLA MANODORI CHERRY 0,25L 0,25 LITER
Deze aceto balsamico wordt geproduceerd in zeer kleine hoeveelheden door Massimo Bottura, chef-kok van Osteria Francescana in Modena (3 Michelin sterren).
- AB VILLA MANODORI ORGANIC 0,25L 0,25 LITER
Gelimiteerde produktie door Italiaanse chef kok Massimo Botura, eigenaar van 3*** Osteria della Francescana.
- AB TRADITIONALE MANODORI 'EXTRA VECCHIO' 25JR 0,1 LITER
Dit is eigenlijk de enige echte Aceto balsamico.
- ACETO SOPRAFFINO 6JR 200 MILLILITER
ACETO SOPRAFFINO DEGLI ESTENSI Van Azienda Agricola Andrea Czarnocki Luchesi is een azijn gemaakt van ongekookte rode most van de Cabernet, Merlot en Raboso druif en vervolgens 6 jaar gerijpt in eikenhouten barriques.
- ACETO SOPRAFFINO RISERVA 12JR 100 MILLILITER
ACETO SOPRAFFINO DEGLI ESTENSI Van Azienda Agricola Andrea Czarnocki Luchesi is een azijn gemaakt van ongekookte rode most van de Cabernet, Merlot en Raboso druif, eerst 6 jaar gerijpt in eikenhouten barriques,
- SR BIOLOGISCHE WITTE BALSAMICO AZIJN 0,25 LITER
Soler Romero Spaanse biologische witte balsamico azijn van Pedro Xeminez en Malbec.
- SR BIOLOGISCHE PDO SHERRY AZIJN 0,25 LITER
De eerste biologisch gecertificeerde sherry azijn van Spanje.
- SR BIOLOGISCHE BALSAMICO AZIJN 0,25 LITER
Soler Romero biologische balsamico azijn van Pedro Xeminez en Malbec.
- SR BIOLOGISCHE CIDER AZIJN 0,25 LITER
SR biologische cider azijn is de eerste biologisch gecertificeerde cider azijn.
- 8 BRIX VERJUS WHITE, 500 ML 500 MILLILITER
Sap van zowel (te) jong geoogste druiven (zuur) als ingedroogde druiven (zoet) als 'íjswijn' druiven die door 'vriesdrogen' zoetconcentratie krijgen.
- 8 BRIX VERJUS RED, 500 ML 500 MILLILITER
Sap van zowel (te) jong geoogste druiven (zuur) als ingedroogde druiven (zoet) als 'íjswijn' druiven die door 'vriesdrogen' zoetconcentratie krijgen.
- MINUS 8 ICE WINE VINEGAR 200 MILLILITER
Deze azijn komt uit de Niagara Falls-regio (Canada) en wordt op de manier van Eiswein gemaakt.
- VINAIGRE DE CIDRE BIPIA (CIDERAZIJN) 0,5 LITER
Deze ambachtelijke appelazijn is een specialiteit van Baskenland!!.
- VINAIGRE DE BANYULS 500 MILLILITER
Topkwaliteit Banyuls wijn (zwarte grenache) wordt in 650l vaten 4 jaar aan de zon blootgesteld.