Minus 8 wijndruiven worden met de hand geplukt en geperst om verjus van uitzonderlijke kwaliteit te maken.
Ingekookte druivenmost van de Trebbiano druif.
Aceto Balsamico di Modena I.
Ingekookte druivenmost van de Trebbianodruif.
géén afbeelding beschikbaar
Azijn van het ambachtelijke bedrijf M. Recorbet
Massimo's eigen 'aceto balsamico', maar dan op basis van de inheemse druivensoort, Fortana.
Prestige cuvée is een exclusieve azijn van de Raboso, Carmenère, Cabernet sauvignon en Merlot druif.
Azijn van het ambachtelijke bedrijf M.
Bierazijn in de stijl van India Pale Ale is vervaardigd met een aanvullend mengsel van aromatische hop en ijswijndruivenmost van onze natuurlijk bevroren druiven.
Azijn die naar versgeperst concord-druivensap smaakt.
Ijswijazijn wordt vervaardigd van Vidaldruiven die tijdens natuurlijke vorst geplukt zijn en onmiddellijk worden geperst.