Jam gemaakt met 63% aardbei.
Jam van 63% abrikozen.
Kleine zilveruitjes ingemaakt in Aceto Balsamico volgens een oud familierecept uit Modena.
De druivensiroop wordt gemaakt van de Zwarte Muskaatdruif.
Dijjonmosterd van Alain Milliat.
Gemaakt van 63% framboos.
Vocht van wilde cepes van Monteil.
Vocht van wilde morilles van Monteil.
géén afbeelding beschikbaar
Croquetten en bitterballen worden bij Holtkamp sinds 1969 gemaakt, met passie en liefde voor smaak wordt dagelijks verse ragout gekookt.
Gesuikerde kweeperen uit de tuin van de Spiaroli familie aan de Po rivier, een verrasende agrodolce (zoetzuur) en verrukkelijk bij o.
Mosterdfruit, gesuikerde kweeperen met mosterzaad uit de tuin van de Spiaroli familie aan de Po rivier, een verrasende agrodolce (zoetzuur) en verrukkelijk bij oa kaas, in Italie ook geserveerd bij 'Bollito Misto'
Kweeperenstroop van Math Vandewall uit Eckelrade.