- Raz el Hanout du roy Concasse 400g
Marokaanse specerijenmix zonder vaste receptuur. Altijd met zoete (kaneel, kruidnagel), hete (peper, paradijskorrels), en bittere (cubebe peper) elementen.
- Vadouvan masala mélange250g
Grof Indiase mengsel van hele kruiden en gegrilde aromaten op basis van komijn, fenegriek, linzen, mosterdzaad, kerrieblad, knoflook, kurkuma&druivenpitolie.
- Tandoori Masala 400g
Mengsel van gemalen specerijen (o.a. kardemom, koriander, zwpeper, komijnzaad, kruidnagel en kaneel). Tandoor=kleioven, gebruikt in Noord India in de Tandoori keuken.
- Colombo kerrie 400g
Kerrie uit Martinique en Guadeloupe. Bedacht door Singalese slaven. Kurkuma, koriander, komijn, gemberwortel, mosterdzaad, fenegriek, zwarte peper, kerrieblad.
- Garam Masala 500g
Indiaas mengsel van gemalen specerijen (o.a. kardemom, koriander, zwarte peper, komijnzaad, kruidnagel en kaneel). Basis voor hartige gerechten. Garam=zout.
- Kerrie Madras 400g
Een kerrie uit Zuid-India. Korriander, kaneel, kardemom, komijn, gemberwortel, mosterdzaad, fenegriek, kurkuma, zwarte peper en rode chili.
- Mile et une nuits, mélange 250g
Kardemom, zoethout, kaneel, vanille met een infuus van verveine, sinaasappelessense en oranjebloesem.
- Sate, mélange d'épices 400g
Goed in combinatie met witvis. Ingredienten: chilipeper, pinda, sesam, sjalot, knoflook, koolzaadolie, glutamaat, suiker en zout