- Ansjovisfilet in olijfolie Ortiz 450g
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. Ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode). Als ze net gevangen zijn worden de grootste…
- Ansjovisfilet in olijfolie Ortiz 47g
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. Ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode). Als ze net gevangen zijn worden de grootste…
- Sardientjes a la Antigua blikje 140g
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicie. Deze worden bereid volgens een traditioneel recept uit 1824. Vandaar de naam "a la antigua". Ortiz gebruikt zeer verse vis (3-4 stuks in een blikje) die vervolgens worden gebakken…
- Ansjovisfilet in olijfolie (goud) Ortiz 95g
Ansjovis is een geraffineerde smaakmaker die in allerlei keukens terugkomt. Behalve op sommige pizza’s en door de salade niçoise zelden puur, vaker verwerkt, bijvoorbeeld in sauzen. Denk aan de Piëmontese bagna càuda (een…
- Bonito del Norte flakes in zonnebloemolie 1750g
Bonito del Norte is witte tonijn (de Thunnus alalunga die ook wel albacore-tonijn genoemd wordt) uit Spaans Baskenland (Vizcaya). Deze prachtige tonijnsoort staat gelukkig nog niet op de lijst van bedreigde diersoorten.
- Bonito del Norte Bajo en Sal (laag zout) 112g
Bonito del Norte is witte tonijn (de Thunnus alalunga die ook wel albacore-tonijn genoemd wordt) uit Spaans Baskenland (Vizcaya). Deze prachtige tonijnsoort staat gelukkig nog niet op de lijst van bedreigde diersoorten.
- Bonito del norte in olijfolie Ortiz 112g
Bonito del Norte is Spaanse wiitte tonijn (Thunnis Alalunga of Albacore tonijn) uit Vizcaya (Baskeland). Deze tonijn wordt gevangen in de Cantabrische zee met lijn en haak. De tonijn moet minimaal 4 kilo zijn om Bonito del norte…
- Ventresca bonito in olijfolie Ortiz 112g
Bonito del Norte is Spaanse wiitte tonijn (Thunnis alalunga ofwel albacore tonijn) uit Vizcaya (Baskeland). Deze tonijn wordt gevangen in de Cantabrische zee met lijn en haak. De tonijn moet minimaal 4 kilo zijn om Bonito del…
- Bonito del norte in olijfolie Ortiz 2x63g
Bonito del Norte is Spaanse wiitte tonijn (Thunnis Alalunga of Albacore tonijn) uit Vizcaya (Baskeland). Deze tonijn wordt gevangen in de Cantabrische zee met lijn en haak. De tonijn moet minimaal 4 kilo zijn om Bonito del norte…
- Sardine pate Manna, stuk
Portugese sardine paté, zacht en zout van smaak. Verpakt in kleine blikjes. In portugal wordt het geserveerd met brood.
- BONITO FRITO (GEBAKKEN/OP AZIJN) ORTIZ 5,7 KILO
Bonito del Norte is witte tonijn (de Thunnus alalunga die ook wel albacore-tonijn genoemd wordt) uit Spaans Baskenland (Vizcaya).
- BONITO DEL NORTE IN BIO OLIJFOLIE BLIK 112 GRAM
Bonito del Norte is witte tonijn (de Thunnus alalunga die ook wel albacore-tonijn genoemd wordt) uit Spaans Baskenland (Vizcaya).
- BONITO DEL NORTE 250 GRAM
Bonito del Norte is witte tonijn (de Thunnus alalunga die ook wel albacore-tonijn genoemd wordt) uit Spaans Baskenland (Vizcaya).
- BONITO DEL NORTE IN BIOLOGISCHE OLIJFOLIE ORTIZ 190 GRAM
Bonito del Norte is Spaanse wiitte tonijn (Thunnis Alalunga of Albacore tonijn) uit Vizcaya (Baskeland).
- BONITO DEL NORTE IN OLIJFOLIE ORTIZ 1825 GRAM
Bonito del Norte is Spaanse wiitte tonijn (Thunnis Alalunga of Albacore tonijn) uit Vizcaya (Baskeland).