- Verse ganzenlever (bak)
Hongaarse ganzenlever SELECT. Speciaal voor Nivo Finess gemeste levers. De verse lobben worden zorgvuldig uitgeselecteerd volgens verschillende vereisten. Elke bereiding heeft namelijk een ander type foie gras nodig. Daarom is het…
Verse Ganzenlever
Verse ganzenlever (terrine)Hongaarse ganzenlever SELECT. Speciaal voor Nivo Finess gemeste levers. Bij binnenkomst geselecteerd op toepassing. Absoluut de beste ganzenlever op de markt!
- Verse ganzenlever (grill)
Hongaarse ganzenlever SELECT. Speciaal voor Nivo Finess gemeste levers. Bij binnenkomst geselecteerd op toepassing. Absoluut de beste ganzenlever op de markt!
- Verse ganzenlever (cru/carpaccio)
Hongaarse ganzenlever SELECT. Speciaal voor Nivo Finess gemeste levers. Bij binnenkomst geselecteerd op toepassing. Absoluut de beste ganzenlever op de markt!
- Verse ganzenlever (smelten)
Hongaarse ganzenlever SELECT. Speciaal voor Nivo Finess gemeste levers. Bij binnenkomst geselecteerd op toepassing. Absoluut de beste ganzenlever op de markt!
- Lichtgerookte verse ganzenlever
Hongaarse ganzenlever SELECT. Speciaal voor Nivo Finess gekweekte levers. Gerookt.
- Ganzenlever paré
Speciaal voor Nivo Finess gemeste levers, geselecteerd op terrine, worden schoongemaakt en in een bak gedrukt. Er wordt uitsluitend 7 gram zout toegevoegd.
- Bloc terrine ganzenlever
De terrine van ganzenlever weegt +/- 1 kilo. De receptuur kan aangepast worden aan uw wensen. Houd dan rekening met een levertijd!
- Torchon van ganzenlever
De speciaal voor terrine geselecteerde levers worden schoongemaakt, gekruid, strak in een doek gerold tot torchon en in bouillon gepocheerd.
- Torchonneke van Ganzenlever
De speciaal voor terrine geselecteerde levers worden schoongemaakt, gekruid, strak in een doek gerold tot torchon en in bouillon gepocheerd. De diameter is 4 centimeter. Per stuk wegen ze ongeveer 400 gram.