- Banrai Sojamelk 1L (Swaffood)
Tofu en de productie ervan komt uit het oude China. Het maken van tofu lijkt zeer sterk op de fabricatie van kaas bij ons, met dat verschil dat noch in China noch in Japan het gebruikelijk is om dierlijke melk te nuttigen. Tofu…
- Nigari 5g (Swaffood)
Tofu en de productie ervan komt uit het oude China. Het maken van tofu lijkt zeer sterk op de fabricatie van kaas bij ons, met dat verschil dat noch in China noch in Japan het gebruikelijk is om dierlijke melk te nuttigen. Tofu…
- Shiroshibori Shoyu (white soy sauce)
Japanse soyasaus zag het levenslicht als bijproduct van kinzanji miso, we spreken hier rond het jaar 1200 (kamakura periode). Kinzanji wordt met veel verse groenten gemaakt en verliest dus veel water tijdens de fermentatie, dit…
- Kuro Murasaki Shoyu
Japanse soyasaus zag het levenslicht als bijproduct van kinzanji miso, we spreken hier rond het jaar 1200 (kamakura periode). Kinzanji wordt met veel verse groenten gemaakt en verliest dus veel water tijdens de fermentatie, dit…