FREGOLA SARDA TOSTATA 6 KILO

Artikel 2 van 20
Overzicht

Fregola Sarda is geroosterde broodkruim-achtige pasta van het eiland Sardinië en wordt gemaakt van de beste harde tarwe. Fregare betekent ‘wrijven’ en deze fregolapasta is gemaakt door het wrijven van grove griesmeelpasta met water om kruimels te creëren. De pasta wordt daarna bijna een volle dag gedroogd. Na het drogen worden de fregola in de oven geroosterd. Dat zorgt voor een rijke, aardse smaak aan de pasta. De korrels zijn wat groter dan couscous en heeft daardoor een stevigere beet. Een klassiek recept uit de Sardijnse keuken is fregola con cozze (mosselen) en tomatensaus. Deze pasta wordt twintig uur gedroogd en in een oven geroosterd. Dat geeft het een rijke, aardse en geroosterde smaak.

 

 

Winkelwagen

© 2017 - 2024 DL Finefood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel