FOIE GRAS DE CANARD-ESCALOPES 50GR KILO
OverzichtFoie Gras de Canard ‘MITTEAULT’ Diepgevroren eendenlever van uitmuntende kwaliteit, een uitgesproken smaak en aangename textuur, terwijl het bakverlies tot een minimum is herleid. Niet voor niets dé favoriete foie van Albert Adria en Michel Bras. Ook Hof Van Cleve en Hertog Jan hebben al met veel plezier met deze producten gewerkt. Hubert Mitteault heeft een eigen en zeer specifieke methode ontwikkeld voor de opkweek van zijn eenden, met oog voor kwaliteit van de lever én het welzijn van de dieren. Een tot in detail uitgewerkte productie, die start bij het kweken van eigen granen en maïs, het zelf samenstellen van de voedingsmix, de opkweek van de dieren van dag één tot en met de slacht, en zelfs het selecteren van de perfecte maïs voor de gavage, zorgt voor een uniek product. Door de korte en stressvrije productieketen wordt het welzijn van de dieren gegarandeerd.