BLACK MUSCAT BIOLOGISCHE DRUIVENSIROOP 250ML

Artikel 20 van 53
Overzicht

De druivensiroop wordt gemaakt van de Zwarte Muskaatdruif. Deze vaak ondergewaardeerde druivensoort is bekend van de dessertwijn Elysum Black Muscat zoals deze door Quady Winery in Californië wordt geproduceerd. De siroop is zoet, dit In tegenstelling tot de Turkse variant die een rinse smaak heeft. De muskaat-druiven worden geperst en gefilterd en vervolgens met wijnsteenzuur 1 dag in een Inoxtank bewaard. Daarna wordt de druivensap op lage temperaturen (30-32° C) onder vacuüm gecondenseerd, totdat het sap 65° Brix heeft bereikt. Vervolgens wordt de siroop langzaam verwarmd tot een Brix¬waarde van 68,5°. Tenslotte wordt de siroop gebotteld. Er zijn 6 kilo druiven nodig voor het maken van 1 liter siroop.

 

  • Voedingswaarde per 100 gram
  • energie1206 kJ / 280 kcal
  • vetten0 g
  • waarvan verzadigd:0 g
  • koolhydraten:71 g
  • waarvan suikers:0 g
  • vezels:0 g
  • eiwitten:1 g
  • zout:0 g

Winkelwagen

© 2017 - 2024 DL Finefood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel