TAGGIASCA OLIJVEN ONTPIT 90 GRAM

Artikel 8 van 9
Overzicht

De taggiasca-olijf groeit in Ligurie, de Italiaanse mediterrane kust. De traditie van deze olijf gaat terug tot het jaar 1200. Benedictijnse monniken bouwden olijventerrassen op de steile hellingen van de Apennijnen. Wij kopen onze Taggiasca olijven bij het familiebedrijf Frantoio Sant'Agatha. Zij hebben hun eigen bomen en plukken met de hand. Ze staan bekend als een van de beste producenten in Ligurie. De olijven zijn klein en hebben een relatief grote pit en zacht zeer smakelijk vruchtvlees. Olijven met pit zijn op zout water.

 

  • Voedingswaarde per 100 gram
  • energie1468 kJ / 350 kcal
  • vetten37,6 g
  • waarvan verzadigd:0 g
  • koolhydraten:1,6 g
  • waarvan suikers:0 g
  • vezels:0 g
  • eiwitten:1,5 g
  • zout:2950 g

Winkelwagen

© 2017 - 2024 DL Finefood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel